Warkis/PiPS kaatoi LeKi-75:n kärkikamppailussa
Julkaistu: 13.01.2020 00.00

Kotijoukkueen tehokas viimeistely lannisti leppävirtalaiset.

III-divisioonan kärkikamppailu pelattiin sunnuntaina Varkaudessa, kun Warkis/PiPS ja LeKi-75 kohtasivat neljättä kertaa kuluvalla kaudella. Joukkueiden keskinäiset voitot runkosarjassa jäivät tasalukemiin 2-2, Warkis/PiPSin napatessa voiton sunnuntaina lukemin 6-1 (2-0, 2-0, 2-1).

- Vaikea peli meille alusta asti. Emme olleet hereillä, kun vastustaja karkasi ensimmäisessä erässä jo kahden maalin johtoon ja toisessa erässä saivat vielä lisättyä johtoaan neljään maaliin. Kauden heikoin esitys, LeKi-75:n päävalmentaja Jarkko Juutilainen tiivisti ottelun.

Warkis/PiPS onnistui ensimmäistä kertaa ylivoimalla Lauri Matilaisen laittaessa kiekon leppävirtalaisten verkkoon. Erän loppupuolella Vili Kuusisto lisäsi kotijoukkueen johdon jo 2-0:een. Samaan aikaan LeKi-75 tuskaili tehottomuutensa kanssa, eikä ylivoimista huolimatta onnistununut maalinteossa.

Toisessa erässä Ville-Matti Pulkkinen ja Niko Kinnari lisäsi Warkis/PiPS:n johdon jo 4-0:ään, eikä leppävirtalaiset enää kyenneet nousemaan rinnalle. LeKi-75:n ainoasta osumasta illan ottelussa vastasi Roope Räisänen.

Tilanne III-divarin sarjataulukossa on tiivis, sillä LeKi-75 pitää kärkipaikkaa hallussaan 36:n pisteen saaliilla. Warkis/PiPS seuraa tiukasti perässä, ollen vain pisteen perässä leppävirtalaisia, kun runkosarjaa on jäljellä vielä viisi kierrosta.

LeKi-75 jatkaa otteluitaan ensi lauantaina, kun se matkaa Kiteelle Jääsusien vieraaksi.