Leki-75 kaatoi kärkikamppailussa Warkis/PiPS:n
Julkaistu: 16.12.2019 00.00

LeKi-75 kaatoi kärkkikamppailussa Warkis/PiPS:n

Kotijoukkue nousi kolmannessa erässä tappioasemasta voittoon.

Leppävirran Kiekko -75:n edustusjoukkue jatkoi otteluitaan lauantaina Leppävirralla, kun se sai vieraakseen sarjakakkosena majailevan Warkis/PiPS:n. Ottelu oli alusta loppuun saakka tasainen, mutta paremmalla jalalla liikkeessä ollut kotijoukkue nappasi ottelusta 3-2 (0-0, 1-1, 2-1) -voiton.

- Tasainen ottelu, joka käännettiin hienosti eduksemme kolmannessa erässä. Tuhlailimme hieman ensimmäisessä ja toisessa erässä, mutta tärkeä voitto kaikkinensa, LeKi-75:n päävalmentaja Jarkko Juutilainen tuumi.

Maaliton ensimmäinen erä oli erittäin tasainen ja molemmilla oli omat paikkansa siirtyä ottelussa johtoon. Läpi illan erinomaisesti esiintyneet LeKi-75 -vahti Juha Tarkiainen ja vierasjoukkueen Joona Simonen eivät antaneet mahdollisuutta maalintekoon.

Toisessa erässä kotijoukkue lisäsi luisteluaan ja onnistui viimein avaamaan maalihanansa ylivoimalla, kun Eetu Holopainen runnoi kiekon vierasjoukkueen rysään. Warkis/PiPS kuitenkin toipui takaiskusta nopeasti, Vili-Oskari Timosen tasoittaessa ottelun 1-1:een vain 18 sekuntia myöhemmin.

Kolmannen erän alussa vierasjoukkue karkasi johtoon, Antti Hämäläisen rannelaukauksen painuessa verkkoon. LeKi-75 haki tasoitusta pitkään ja ajassa 54:12 Jani Hentunen laukoi kotijoukkueen tasoihin. Kotijoukkue lisäsi höyryä varsinaisen peliajan lopussa ja se kantoi tulosta, kun Ville Timonen ampui LeKi-75:n 3-2-johtoon kolmannen erän loppuhetkillä. Enempää maaleja ei ottelussa nähty ja pisteet jäivät Leppävirralle.

LeKi-75 vahvisti voitolla asemaansa sarjakärjessä, III-divisioonan jäädessä joulutauolle. LeKi-75 jatkaa otteluitaan vasta 4. tammikuuta, kun Leppävirralle vieraaksi saapuu Lieksan Hurtat