Leki-75:lle viides perättäinen voitto
Julkaistu: 04.12.2019 00.00

LeKi-75:lle viides perättäinen voitto

Tällä kertaa leppävirtalaisten jyrän alle jäi KK-81.

Leppävirran Kiekko -75:n edustusjoukkue jatkoi otteluitaan jääkiekon III-divisioonassa lauantaina, kun se matkasi Kiuruvedelle KK-81:n vieraaksi. Sarja-avauksessa kiuruveteläiset voittanut LeKi-75 ei tälläkään kertaa antanut yläsavolaisille mahdollisuuksia, sillä pisteet matkasivat Leppävirralle lukemin 3-9 (1-3, 1-2, 1-4).

- Ei hyvä, eikä huonokaan peli meiltä. Tehtiin tarvittavat maalit ja puolustimme fiksusti, sillä irtosi pisteet tällä kertaa. Hyvä asia on kuitenkin se, että pystymme keskinkertaisellakin esityksellä voittamaan näitä pelejä, LeKi-75:n päävalmentaja Jarkko Juutilainen sanaili.

Ensimmäisessä erässä vierailijat karkasivat jo 1-3-johtoon, kun Jesse Kastarinen, Aleksi Leskinen ja Kimi Eronen onnistuivat maalinteossa. Toisessa erässä Juuso Halonen ja illan toisen osumansa viimeistellyt Leskinen veivät leppävirtalaismiehistön jo neljän maalin karkumatkalle, eikä kotijoukkue tuosta enää toipunut. Kolmannessa erässä LeKi-75 viimeisteli vielä kolme maalia ja KK-81 yhden.

Sarjan piikkipaikalla majaileva LeKi-75 jatkaa otteluitaan jo tulevana viikonloppuna, kun sunnuntaina ohjelmassa on vierasottelu Rantasalmella RU:ta vastaan.