Leki-75 kaatoi Kajastuksen kärkikamppailussa
Julkaistu: 18.11.2019 00.00

LeKi-75 kaatoi Kajastuksen kärkikamppailussa

Leppävirran Kiekko -75:n edustusjoukkue jatkaa sarjakärjessä.

Jääkiekon III-divisioonassa vakuuttavaa syksyä pelaava LeKi-75 jatkoi voittojen tiellä myös lauantain kotiottelussa, kun se kaatoi sarjan kärkipäähän kuuluvan Kontiolahden Kajastuksen numeroin 7-5 (2-1, 3-2, 2-2).

- Heikko esitys meiltä ja vastustaja laittoi meidät aivan liian ahtaalle. Positiivista on kuitenkin se, että pystytään myös heikommalla esityksellä nappaamaan voitto, LeKin päävalmentaja Jarkko Juutilainen tiivisti.

Vieraat saivat otteluun hyvän startin, kun Olli Tolvanen ampui kontiolahtelaiset 0-1-johtoon jo runsaan kahden minuutin pelin jälkeen. Erätauolle isännät siirtyivät kuitenkin 2-1-johdossa, kun Aleksi Leskinen ja Ontrei Malinen onnistuivat maalinteossa.

Toisessa erässä Renny Nyyssönen siirsi leppävirtalaiset jo kahden maalin karkumatkalle, mutta Kajastus pysytteli pelissä mukana Sami Pasasen 3-2-kavennusosumalla. Erän loppuhetkillä LeKi-75 osui vielä kahdesti ja Kajastus kerran, joten kolmanteen erään lähdettäessä kotijoukkueella oli kahden maalin johtoasema.

Kolmannessa erässä Kajastus ei saanut loppukiriä enää käynnistettyä ja Toni Komulaisen sekä Aleksi Leskisen illan toisen maalin myötä pisteet jäivät Leppävirralle loppuluvuin 7-5.

Yhdeksän pelatun ottelun jälkeen LeKi-75:llä on pistepussissa yhteensä 21 pistettä, joka oikeuttaa lohkon kärkipaikkaan yhdessä Warkis/PiPS:n kanssa. Leppävirtalaiset jatkavat otteluitaan jo sunnuntaina 24.11. klo 16.00, jolloin vuorossa on kotiottelu Rantasalmen Urheilijoita vastaan.

LeKi-75:n tehopisteet:

Aleksi Leskinen 2+1=3, Renny Nyyssönen 1+2=3, Toni Komulainen 1+2=3, Roope Räisänen 1+1=2, Tuukka Ahponen 0+2=2, Tatu Ryynänen 1+0=1, Ontrei Malinen 1+0=1, Jesse Kastarinen 0+1=1, Kasperi Tiihonen 0+1=1, Juuso Halonen 0+1=1.