Leki-75 haki pisteet Nurmeksesta
Julkaistu: 06.11.2019 00.00

LeKi-75 haki pisteet Nurmeksesta

Lohkon kärkipaikalla porskuttava LeKi-75 jatkoi väkevää menoaan, nyt jyrän alle jäi Nurmeksen Sepot.

Jääkiekon III-divisioonassa kovaa alkukautta pelaava LeKi-75 vieraili lauantaina Pohjois-Karjalassa, sarjajumboksi jumiutuneen Nurmeksen Seppojen vieraana. Kotijoukkueesta ei ollut tällä kertaa haastajaksi, leppävirtalaisten napatessa pisteet mukaansa loppulukemin 1-14 (1-3, 0-8, 0-3).

- Hyvä peli meiltä. Ei päästetty vastustajaa missään vaiheessa peliin mukaan ja pidettiin omasta juonesta kiinni loppuun saakka. Saatiin onnistumisia laajalla rintamalla, joka on tärkeä asia loppukautta ajatellen, LeKi-75:n päävalmentaja Jarkko Juutilainen totesi.

Vierailijat ottivat pelin haltuunsa heti ensimmäisessä erässä ja Kimi Erosen, Tuukka Ahposen ja Juuso Halosen osumien myötä erätauolle siirryttiin 1-3 -vierasjohdossa. Toisessa erässä LeKi-75 laittoi kaukalossa tuulemaan ja mätti taululle yhteensä kahdeksan maalia.

Kolmannessa erässä nähtiin vierailijoiden toimesta vielä kolme täysosumaa, joten pisteet matkasivat Leppävirralle numeroin 1-14.

Ensi viikonloppuna ei III-divisoonassa otteluita pelata ja seuraavan kerran LeKi-75 on tulessa lauantaina 16. marraskuuta klo 17.30, kun se saa kotiottelussa vieraakseen sarjan kärkijoukkueisiin kuuluvan Kontiolahden Kajastuksen.

LeKi-75:n tehopisteet:

Tuukka Ahponen 2+4=6, Ville Timonen 3+2=5, Eetu Holopainen 1+2=3, Renny Nyyssönen 1+2=3, Juuso Halonen 2+1=3, Jesse Kastarinen 0+3=3, Toni Komulainen 1+1=2, Pekka Ruotsalainen 1+1=2, Kimi Eronen 2+0=2, Jani Hentunen 1+0=1, Tatu Ryynänen 0+1=1, Marko Niloni 0+1=1. Maalivahti Juha Tarkiainen, 28 torjuntaa.