Leki-75 Haki pisteet Lieksasta
Julkaistu: 20.10.2019 00.00

LeKi-75 haki pisteet Lieksasta

Leppävirtalaiset karkasivat tukevaan johtoon jo ensimmäisessä erässä.

Kolmatta peräkkäistä voittoaan jääkiekon III-divisioonassa hakemaan lähtenyt LeKi-75 oli Lieksan lauantai-illassa hyvällä pelipäällä. Läpi ottelun kenttätapahtumia hallinnut vierasjoukkue karkasi jo avauserässä neljän maalin johtoon, eikä päästänyt kotijoukkuetta mukaan voittotaistoon, napaten pisteet mukaansa loppulukemin 3-9 (0-4, 2-1, 1-4).

- Ansaittu voitto meille. Vastustaja pyrki horjuttamaan meitä fyysisellä pelillä, mutta vastattiin siihen kuten kuuluukin ja käytimme paikat tehokkaasti hyväksi. Hyvä ottelu kaikkinensa, LeKi-75:n päävalmentaja Jarkko Juutilainen kertoi.

Leppävirtalaisten maalinteon ensimmäisessä erässä aloitti Ossi Koponen. Ensimmäisellä kolmanneksella Koposen lisäksi maalinteossa onnistuivat Ontrei Malinen, Tatu Ryynänen ja Jesse Kastarinen.

Vierasjoukkueen heikoin hetki sattui toisen erän alkuun, kun Hurtat onnistui maalinteossa kahdesti Henri Nylanderin ampuessa kiekon ohi LeKi-75-vahti Vesa-Pekka Ikosen. Leppävirtalaiset kuitenkin siirtyivät erätauolle kolmen maalin johdossa, kun Aleksi Leskinen laukoi vierailijat 2-5 -johtoon.

Kolmannessa erässä LeKi-75 latoi taululle vielä neljä osumaa, kotijoukkueen onnistuessa kerran ja pisteet matkasvita Leppävirralle.

LeKi-75 jatkaa otteluitaan ensi lauantaina 26.10. klo 19.40 alkavassa ottelussa Polvijärven Urheilijoita vastaan. Sunnuntaina 27.10. ohjelmassa on vierasottelu Rantasalmen Urheilijoiden vieraana.