Ilpo Suvinen ja Jari Tarkiainen Vuoden 2018 Seura-aktiivit
Julkaistu: 19.02.2019 00.00

Ilpo Suvinen ja Jari Tarkiainen Vuoden 2018 Seura-aktiivit

Leppävirta palkitsi Leki -75:n valmentajat Ilpo Suvisen ja Jari Tarkiaisen Vuoden Seura-aktiivi 2018 -palkinnolla. Ilpo ja Jari ovat tehneet huikean määrän vapaaehtoistyötä leppävirtalaisen jääkiekon ja jääkiekkoilijoiden eteen. Molemmat ovat pelaajien kunnioittamia ja arvostamia valmentajia, joista me Leki -75:ssä olemme ylpeitä - lämmin kiitos upeasta työstä seuran eteen!

Ilpo on luotsannut seuran B-junioreja jo vuosia. Hyvässä valmennuksessa pieni, mutta motivoitunut joukkue ylsi syksyn alkulohko vaiheen jälkeen Mestikseen - upea saavutus pienellä rosterilla pelanneelta joukkueelta! Palkitsemistilaisuudessa Ilpolta kysyttiin, mikä saa ilta illan jälkeen tulemaan hallille. 'Kai se on se rakkaus lajiin.' vastasi Ilpo.

Jari on toiminut LeKi-75 valmennuspäällikkönä sekä -05 ikäluokan päävalmentajana vuodesta 2013 alkaen. Hän on oman joukkueen valmennuksen ohella kehittänyt koko seuran valmennustoimintaa ja ollut mukana kasvattamassa seuran jäsenmäärää polkaisemalla käyntiin Kiekkokoulutoiminnan tauon jälkeen. Jari on edistänyt aktiivisesti seurojen välistä yhteistyötä ja on omalla toiminnallaan saanut lisää pelaajia Leki -75:een myös naapurikunnista. Jari on kehittänyt seuran ja koulujen välistä yhteistyötä ja toimii Urheiluakatemian lajivalmentajana vetäen aamuisin akatemiaharjoituksia.

Jääkiekko oli palkitsemistilaisuudessa hyvin esillä, sillä Vuoden urheilijaksi valittiin Leki -75:n kasvatti, nykisin Kalpassa kiekkoileva U-18 maailmanmestari Kim Nousiainen.

Seuran uusimmat