Leki-75 jatkoi voittoputkeaan RU:n kustannuksella
Julkaistu: 10.12.2019 00.00

LeKi-75 jatkoi voittoputkeaan RU:n kustannuksella

Vierasjoukkue karkasi matkoihinsa kolmannessa erässä.

Läpi kauden vakuuttavasti jääkiekon III-divisioonassa esiintynyt LeKi-75 vieraili sunnuntaina Rantasalmella RU:n kotiluolassa. Viiden perättäisen voiton saattelemana Etelä-Savoon matkannut LeKi-75 jätti kotijoukkueen vaille mahdollisuuksia ja nappasi ottelusta kuudennen peräkkäisen voittonsa lukemin 1-5 (0-0, 1-2, 0-3).

- Ensimmäinen erä oli tasainen, mutta saatiin omalla liikkeellämme vastustaja pulaan. Se tuotti tulosta sitten toisessa ja kolmannessa erässä. Hyvä ottelu kaikkinensa, valmentaja Ville Puranen totesi.

Kotijoukkue avasi ottelun väkevästi, pystyen pitämään paineen leppävirtalaisten alueella. Erän edetessä voimasuhteet muuttuivat ja LeKi-75 pääsi painamaan peliä RU:n kenttäpuoliskolle. Kovasta painostuksesta huolimatta ottelun avausmaali nähtiin vasta toisen erän alussa, Juuso Halosen ampuessa kiekon ohi RU-vahti Juho Kammosen.

Kotijoukkue nousi erän puolivälissä tasoihin Riku Kolehmaisen osumalla, mutta Ontrei Malinen siirsi leppävirtalaiset 1-2-johtoon ennen erätauolle siirtymistä.

Sarjan kärkipaikalla majaileva LeKi-75 sai kolmanteen erään hyvän alun, Kimi Erosen onnistuessa maalinteossa. Ennen erän puoliväliä Jesse Kastarinen löi vierasjoukkueen jo kolmen maalin johtoon, eikä RU saanut enää kiriään käynnistettyä. Ville Timonen laittoi kiekon vielä kertaalleen tyhjään maaliin, muuttaen loppulukemat 1-5:een.

Ensi viikonloppuna III-divisoonassa pelataan kärkikamppailu, kun LeKi-75 saa vieraakseen Warkis/PiPSin, joka on sarjassa toisena. Eroa joukkueilla on vain kolme pistettä, Warkis/PiPS ottelun vähemmän pelanneena.