Kalpa/Leki-75 B2-juniorit lohkovoittoon!
Julkaistu: 10.12.2018 00.00

Kalpa/Leki-75 B2- juniorit varmistivat lohkonsa voiton B2-junioreiden Mestis-karsinnassa. Lauantaina sarjan viimeisessä ottelussaan joukkue voitti Ylöjärvellä Uplakers/Pyryn lukemin 3-6. Ottelun alku oli tasainen. Ajassa 14:30 Riku Räisänen vei Kalpa/Leki- 75 0-1 johtoon Joona Karvosen syötöstä. Vain muutamaa minuuttia myöhemmin kotijoukkue kuitenkin pääsi tasoittamaan erätauko lukemiksi 1-1. Toista erää oli pelattu seitsemän minuuttia, kun kotijoukkue meni 2-1 johtoon, mutta jälleen muutamaa minuuttia myöhemmin tuli tasoitus, nyt vierasjoukkueen toimesta. Maalin tekijänä hääri Joonas Koski Riku Räisäsen syötöstä. Vain viisi sekuntia tämän jälkeen Riku Räisänen tarjoili kiekon puolestaan Kimi Eroselle, joka siirsi vierailijat 2-3 johtoon. Toisessa erässä vierasjoukkueen Ronja Tolvanen lisäsi vielä johtoa 2-4 Thomas Tarvaisen syötöstä.

Kolmannen erän alussa kotijoukkue kavensi lukemiksi 3-4. Riku Räisänen kruunasi hienon peli-iltansa vielä viemällä vierailijat jälleen kahden maalin johtoon, lukemiin 3-5. Tästä kotijoukkue ei enää toipunut takaa-ajoon, vaan Henri Puranen viimeisteli lukemat 3-6 Tomi Salon ja Veikka Markkasen syötöstä.

Mestiksen pelaamistapaa ja sarjaohjelmaa ei ole vielä julkaistu, mutta alustavan tiedon mukaan sarja alkaa jo 5.1.2019. Sarjaohjelma päivitetään Leki-75 kotisivuille.