Leki-75/SuKiKa c  marraskuun alun otteluissa voittoihin!
Julkaistu: 06.11.2017 00.00

Leki-75/SuKiKa c marraskuun alun otteluissa voittoihin!

Leki-75/SuKiKa c-junnut vierailivat lauantaina Imatralla SaiPa/Ketterän vieraana ja sunnuntaina Jyväskylässä Diskoksen vieraana. Molemmista otteluista oli kolme pistettä kotiin tuomisina.

Lauantain ottelussa mentiin tasatahtiin 0-0 lukemissa aina kolmanteen erään asti. Kotijoukkue siirtyi 1-0 johtoon ajassa 42:36. Leki-75/SuKiKan pelaajat eivät kuitenkaan lannistuneet tästä, vaan vajaa kaksi minuuttia myöhemmin Kimi Eronen tasoitti ottelun Joona Karvosen syöttämällä maalilla. Kolmannen erän puolivälissä Timi Tissari vei vieraat 1-2 johtoon Onni Anttosen syöttämällä maalilla. Vastustaja yritti loppuun asti tasoittaa ottelua, mutta peli oli selvä, kun Joona Karvonen löi kiekon vastustajan tyhjään maaliin ajassa 59:40. Leki-75/SuKiKan maalilla torjui Eemeli Snellman 36 kertaa.

Sunnuntain peli Jyväskylässä alkoi varovasti molempien joukkueiden osalta. Maalin teko sen sijaan aloitettiin jo ajassa 1:48, kun Leki-75/SuKiKan Joonas Koski (Karvonen, Anttonen) siirsi vieraat 0-1 johtoon. Kotijoukkue ei kuitenkaan taistelutta taipunut vaan ennen ensimmäisen erän loppua oli mennyt jo 2-1 johtoon. Toiseen erään vierailijat tulivat astetta kovemmalla luistelulla ja asenteella. Toista erää oli pelattu ainoastaan 24 sekuntia, kun Joona Karvonen tasoitti ottelun. Thomas Tarvainen (Karvonen, Aatu Suvinen) siirsi vielä vieraat 2-3 johtoon ajassa 25:12. Kolmannen erän alussa Juho Mannila teki hienoa karvaustyötä ja sen päätteeksi siirsi vieraat 2-4 johtoon. Tästä Diskos ei heti toipunut, vaan tappoi oman pelinsä turhaan jäähyilyyn. Vielä viime minuuteilla peli kuitenkin meinasi mennä jännäksi, kun myös Leki-75/SuKiKa sai useamman rangaistuksen ja Diskos pääsi myllyttämään jopa kuudella pelaajalla neljää vastaan. Thomas Tarvainen kuitenkin pääsi vielä alivoimalla läpiajoon Onni Anttosen hienosta syötöstä ja sinetöi loppu lukemat 2-5.

Leki-75/SuKiKa C-junnujen seuraava ottelu pelataan Savonlinnassa perjantaina 10.10.2017 klo 18:30.