IPK;n voitto
Julkaistu: 20.11.2017 00.00

IPK Team karkasi kolmannessa erässä

LeKi-75 palasi kotiotteluiden pariin sunnuntaina, kun vieraaksi saapui IPK Team Iisalmesta. Ottelun loppuluvut mairittelevat vierasjoukkuetta, kun pisteet matkasivat Ylä-Savoon loppulukemin 4-8 (1-2, 3-2, 0-4).

-Todella rikkonainen ottelu. Jäähyjä tuli molempiin suuntiin paljon ja kaveri käytti ne meitä paremmin hyväkseen, päävalmentaja Mika Markkanen uumoili.

Vierasjoukkue sai otteluun hyvän startin, kun se johti jo kolmen minuutin pelaamisen jälkeen 0-1. LeKi-75 kampesi kuitenkin tasoihin Renny Nyyssösen lämäriosumalla, mutta iisalmelaiset onnistuivat vielä erän loppuhetkillä siirtymään johtoon.

IPK Team tuli toiseen erään myös terävästi ja siirtyi 1-3 -johtoon Jonne Koljosen osumalla. Isännille kolme maalia illan ottelussa iskenyt Aleksi Leskinen kavensi illan ensimmäisellään lukemiksi 2-3 jonka jälkeen oli jälleen IPK Teamin vuoro osua ja lukemat olivat 2-4.

LeKi-75 ei kuitenkaan luovuttanut ja Leskinen täräytti toisen erän aikana vielä kaksi maalia tuoden kotijoukkueen tasoihin.

Kolmannessa erässä molemmilla joukkueilla oli paikkansa siirtyä johtoon, vierailijoiden onnistuessa ensimmäisenä, kun Henri Alanne käytti hyväksensä LeKi-puolustuksen virheen ja iski ottelun voittomaalin.

LeKi-75 jatkaa otteluitaan ensi viikonloppuna kahdella ottelulla. Lauantaina leppävirtalaiset pelaavat Lieksassa ja sunnuntaina Kuhmossa.