C-02, C-nuorten Suomi sarja lohko1

LeKi-75 - Diskos  4 - 0

leppävirta

Leki-75/SuKiKa C-junnut voittoon lauantaina

Leki-75/SuKiKa C-juniorit jatkoivat voittoputkeaan lauantaina Leppävirralla Diskosta vastaan. Ottelu oli kauttaaltaan tasaista vääntöä, vaikka maalivahtien torjuntojen valossa kotijoukkue hallitsi jokaista erää. Siinä missä kotijoukkueen Henna Lajunen torjui 19 kertaa, venyi jyväskyläläiskollega Tommi Haikonen kiekon eteen 44 kertaa.

Ottelun ensimmäisessä erässä ei pöytäkirjaan merkitty kuin kaksi kahdenminuutin rangaistusta Diskokselle. Toisen erän puolivälissä kotijoukkue onnistui maalinteossa, kun Joona Karvonen sai sudittua kiekon Diskoksen maaliin tilanteessa, jossa maalin edessä oli ruuhka ja vähän jokainen kentällä ollut kävi vuorollaan sipaisemassa kiekkoa. Maaliin merkattiin syöttäjiksi Thomas Tarvainen ja Henri Puranen. Toinen kotijoukkueen maali syntyi ajassa 39:27 Thomas Tarvaisen toimesta, syöttäjäksi maaliin merkattiin Joona Karvonen. Maali syntyi tasavajaalla Leki-75/SuKiKan Joonas Kosken ja Diskoksen Roni Savolaisen jäähdytellessä tunteitaan rangaistusaitiossa.

Kolmannen erän alkuun Thomas Tarvainen teki hienon yksilösuorituksen taistellen tiensä mailaviidakon läpi Diskoksen maalille ja laitettua kiekon maaliverkon perukoille. Kolmanen erän loppupuolella Diskos sai vielä tilaisuuden koittaa kavennusta ylivoimalla, kun kotijoukkueelle vihellettiin kaksi rangaistusta peräjälkeen. Näistä kotijoukkue kuitenkin selvisi ilman takaiskuja ja erän lopussa Thomas Tarvainen (Juho Mannila)teki illan kolmannen maalinsa viimeistellen lukemat Leki-75/SuKiKalle 4-0.

Leki-75/SuKiKa pelaa seuraavat kotiottelunsa 24.2 Suonenjoella Kalpaa vastaan klo 10:45 ja 25.2 Leppävirralla KKP/Kiekko-Laseria vastaan klo 14:40.