C-02, C-nuorten Suomi sarja lohko1

Jokipo-Kaja - LeKi-75   1 - 8

Joensuu, Savo-Karjala

Leki-75/SuKiKa C-junnut jälleen voittoon

Leki-75/SuKiKa C-juniorit jatkavat voittojen tiellä C-junioreiden Suomi-sarjassa. Lauantaina joukkue kävi nappaamassa pisteet Joensuusta JokiPo-Kajalta voitettuaan ottelun 1-8. Leki-75/SuKiKa valmentaja Ilpo Suvisen mukaan ottelu oli lukemista huolimatta tasaista ja tiukkaa, tällä kertaa Leki-75/SuKiKa vaan onnistui maalin teossa kotijoukkuetta paremmin. Myös Leki-75/SuKiKan maalissa pelannut Henna Lajunen pelasi valmentajan mukaan unelmaottelun ja torjui vastustajan maalintekoyritykset. Muillekin pelaajille valmentaja antoi kiitosta, pieni porukka näytti taas kykynsä ja venyi yhdellätoista kenttäpelaajalla voittoon.

Illan maalintekijä oli Leki-75/SuKiKan Tuomas Heikkinen, joka teki joukkueen maaleista neljä.Liekkö Heikkisen sisua lisännyt häneen toisen erän puolivälissä sattunut polvitaklaus, josta kotijoukkueen Jussi Kinnuselle vihellettiin 5+20minuuttia. Viiden minuutin ylivoiman aikana Leki-75/SuKiKa onnistui tekemään yhden maalin Juho Mannilan toimesta (Karvonen Joona, Räisänen Riku). Mannilan, joka teki kaksi maalia ottelussa ja Heikkisen lisäksi Leki-75/SuKiKan maaleista vastasivat Timi Tissari(Juho Mannila, Thomas Tarvainen) ja Thomas Tarvainen (Tuomas Heikkinen, Timi Tissari)

Kauttaaltaan peli oli kovaa, eikä kukaan selvinnyt ilman mustelmia. Karua luettavaa on kuitenkin rangaistus tilastot, kotijoukkueelle vihellettiin yhteensä 47 minuuttia rangaistuksia, kun vierasjoukkueelle niitä vihellettiin kuusi. Onneksi pahemmat loukkaantumiset kuitenkin vältettiin ja pieni ja pippurinen joukkue on valmiina seuraaviin otteluihin ensiviikonloppuna. Lauantaina 24.2 Suonenjoelle vastaan saapuu Kalpa Akatemia klo 10:45 ja sunnuntaina joukkue kohtaa KKP/Kiekko-Laserin Leppävirralla klo 14:40 alkavassa ottelussa