LeKi-75 /SuKiKa - SaiPa/Ketterä  4 - 5 JA

Vesileppis Leppävirta

Leki-75/SuKiKa C-junioreille piste viikonlopulta!

Leki-75/SuKiKa C-junioreille piste viikonlopulta

Aina ei kovaakaan työntekoa palkita, tämän joutuivat Leki-75/SuKiKan C-juniorit toteamaan lauantaina Leppävirralla pelatussa ottelussa SaiPa/Ketterä Lalleja vastaan. Vierasjoukkue siirtyi 0-1 johtoon alle minuutin pelin jälkeen. Alku ei siis kotijoukkueelta ollut mitä mallikkain. Ennen erän loppua, ajassa 17:23 kotijoukkueen Ronja Tolvanen kuitenkin tasoitti pelin vastustajan maalin edestä Tuomas Heikkisen syötöstä. Toiseen erään kotijoukkue tuli paremmalla vireellä ja hallitsikin peliä ajoittain suvereenistikin. Tuomas Heikkinen vei kotijoukkueen alivoimalla 2-1 johtoon maalivahti Jesse Haukan syötöstä. Ronja Tolvanen lisäsi Leki-75/SuKiKan johdon kahteen malliin Heikkisen ja Juho Mannilan syötöistä. Vieras joukkue sai kuitenkin vielä vireen päälle ennen erän loppua ja niinpä kolmanteen erään lähdettiin tasalukemista 3-3. Kotijoukkueen Joona Karvonen siirsi vielä kerran kotijoukkueen maalin johtoasemaan Thomas Tarvaisen syötöstä, mutta tämäkään johto ei kestänyt loppuun asti vaan vierailijat tulivat tasoihin ennen ottelun varsinaisen peliajan loppua. Jatkoerää ei ehditty pelata kuin 16 sekuntia, kun vieraiden Miro Tanninen iski upean laukauksen maalivahti Jesse Haukan selän taakse. Näin kaksi pistettä matkasi Lappeenrantaan ja yksi jäi kotijoukkueelle Leppävirralle.