Vaikea viikonloppu
Julkaistu: 29.11.2017 00.00

LeKi-75:lla vaikea viikonloppu

LeKi-75 jatkoi otteluitaan kahdella vierasväännöllä viikonloppuna. Pisteitä ei leppävirtalaismiehistö onnistunut keräämään, kun lauantain ottelusta voittajana poistui isäntä Lieksan Hurtat numeroin 6-3 (1-2, 2-0, 3-1) ja sunnuntain Kuhmon Kiva nappasi pisteet lukemin 4-3 (2-1, 2-1 ,0-1).

-Erittäin vaikea viikonloppu meille. Ei löydetty omaa peliä oikein missään vaiheessa vaikka oli mahdollisuudet voittaa molemmat ottelut, päävalmentaja Mika Markkanen tuumi.

Lauantain ottelussa kaikki näytti vierasjoukkueen kannalta vielä hyvältä ensimmäisen erän jälkeen, kun LeKi-75 poistui ensimmäiselle erätauolle 1-2 -johtoasemassa. Hurtat kuitenkin rokotti kahdesti toisessa erässä siirtyen kuskin paikalle, eikä se enää johtoasemastaan luopunut. Hurtat -ottelussa leppävirtalaisten maaleista vastasivat Juha-Matti Mikander, Tuukka Ahponen ja Aleksi Leskinen.

Sunnuntaisessa ottelussa Kuhmossa LeKi-75:llä oli niin ikään kaikki mahdollisuudet edetä voittoon asti, mutta se vaikeutui jo ensimmäisessä erässä, kun ensimmäiselle erätauolle lähdettiin isäntien johtaessa 2-1.

Toisessa erässä kotijoukkue osui kahdesti ja leppävirtalaiset kerran, joten kolmanteen erään riitti kirittävää. LeKi-75 ei kuitenkaan onnistunut maalinteossa kuin kertaalleen ylivoimalla ja pisteet jäivät Kuhmoon. Sunnuntain ottelussa LeKi-75:lle maaleja iskivät Marko Niloni, Renny Nyyssönen ja Lari Leppä.

Leppävirtalaismiehistö jatkaa otteluitaan ensi lauantaina Rantasalmella RU:n vieraana.