C-02, C-nuorten Suomi sarja lohko1

LeKi-75 - Liki  13 - 5

leppävirta

Leki-75/SuKiKa vs. Liki

Leki-75/SuKiKan C-juniorit pelasivat viikonloppuna kaksi kotiottelua Leppävirralla. Lauantaina vastassa oli Limingan kiekko ja sunnuntaina Lämärit Kemistä. Molemmista otteluista pisteet jäivät kotijoukkueelle, lauantaina lukemin 13-5 ja sunnuntaina 15-0.

Lauantain ottelun alku oli tasainen maalien suhteen, vaikka Leki-75/SuKika ottelua veikin ja pääsi pyörittämään Likin päässä. Erätauolle lähdettiin lukemissa 3-1. Toisen erän alkuun kotijoukkue sai oman "momentuminsa" ja lisäsi johtonsa lukemiin 5-1. Seuraavassa hetkessä pelin luonne kuitenkin muuttui ja Liki tuli tasoihin. Kotijoukkueen valmentaja Ilpo Suvinen ei tästä hätääntynyt, vaan otti aikalisän ja käski pelaajiensa rauhoittua ja hoitaa omat tonttinsa. Tämä tuottikin tulosta ja ennen erän loppua kotijoukkue teki vielä kolme maalia. Kolmannessa erässä kotijoukkue ei antanut vieraille armoa, vaan pelasi muuhun peliin nähden hyvän ja ehjän erän, takoen vielä viisi maalia. Ottelun pistetilasto kotijoukkueen osalta: Tuomas Heikkinen 1+0, Juho Mannila 1+2, Henri Puranen 0+2, Riku Räisänen 0+1, Tommi Heikkinen 1+3, Thomas Tarvainen 1+2, Ronja Tolvanen 1+1, Joona Karvonen 2+0, Aatu Suvinen 2+1, Timi Tissari 1+3, Kimi Eronen 1+0 ja Joonas Koski 2+1. Kotijoukkueen maalivahti Henna Lajuselle kertyi torjuntoja 12 ja Jesse Haukalle 15, kun vierasjoukkueen Joni Sanssi torjui ottelussa 59 kertaa.

Leki-75/SuKiKa pelaa seuraavan kotiottelunsa 10.2 Leppävirralla klo 14:40 Diskosta vastaan.